Farverige sommerkjoler

Dimission og studenter styles

Lidt tips til studenter looks er blevet efterspurgt, da det er studenter-tid netop nu! Jeg skal selv se min fætter komme kørende med vognen senere i dag. Nu er det efterhånden 3 år siden, at jeg selv gik ud af gymnasiet og blev student, og jeg ville ønske at jeg kunne genopleve vognturen igen, for det var det fedeste!

Reglen er at man skal iføre sig hvidt tøj. Jeg har derfor fundet hvide kjoler og toppe, som ville være ideelle til dimissionen og vognturen. Dog behøver alt ens tøj ikke at være hvidt. Man kan sagtens have en hvid top på sammen med et par blå jeans. Jeg havde selv en jumpsuit på, men ville dog have valgt en kjole i dag. Jeg er blevet ret forelsket i den hvide kjole med røde striber (nr. 6) Er den ikke pæn?

Læs også: 11 banner idéer til studentervognen

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER

Med hensyn til sko, behøver de heller ikke at være hvide. Jeg kan huske at jeg selv havde sorte sko på. Man kan sagtens have stiletter eller kondisko på, det gør ikke så meget. Dog vil jeg sige, at det nok er bedst at iføre sig en praktisk sko. Da man løber frem og tilbage fra hus til hus, er mit bedste råd at iføre sig en flad sko. Man kan jo sagtens have stiletter på til dimissionen og så skifte til flade sko inden vognturen.

Læs også: Studenterkjoler + jumpsuits

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 7/ HER

Og så til sidst lidt ekstra inspiration! Bliver du student i år?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverige sommerkjoler