Pink balloon sleeves & skirt

Dreaming of my summer wardrobe

skaermbillede-2018-04-27-kl-00-35-23Lyserød top Bikbok // Rød kjole Ganni // Hvid trøje Nelly // Denim nederdel Nelly // Sko Nelly // Playsuit Nelly // Gul top Bikbok

Var der andre end mig der blev super excited over det gode vejr og at sommeren nu var på vej? Og så kommer der bare et ordentligt tordenvejr lige pludselig, hvor blev solen af? Jeg havde ellers lige fundet et par ting, som jeg godt gad at shoppe hjem! Nederdelen, skoene og jumpsuit’en er top-favoritterne hos mig. I dag skal jeg heldigvis ikke lave så meget, så jeg har bare en hyggedag.

Læs også: My spring wishlist

Skriv endelig hvilke indlæg I gerne vil se i kommentaren, da jeg har tid i dag, til en masse indlæg! 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

  • Jeg havde også lige set at sommerem kom tideligt, men desværre blev det ikke helt sådan. Synes den hvide med de sorte prikker er ret fin 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jillchristinablog.dk

    Fine sommer ting

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink balloon sleeves & skirt