Gi' mig gerne feedback (både ris og ros)

Ebay fund #2

1. Selfie Ring Light – 47,88 kroner 2. Chanel vægbillede – 206,18 kroner 3. Falske vipper – 87,53 kroner (10 par) 4. I’m a cat unicorn krus – 112,68 kroner

ebay-fund-nummer-2I dag er det simpelthen tid til et ‘Ebay fund’ indlæg. Det er så længe siden jeg sidst lavede et. I kan tjekke forrige lige HER. Jeg har længe godt kunne tænke mig at købe en selfie ring light til min iPhone, så lyset bliver en del bedre når jeg tager selfies. Vipperne har jeg selv, og de er så gode! Jeg har et helt lager af disse vipper liggende ovre i min Alex skuffe. Og koppen er på min ønskeliste, den er alt for cute, ikke?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

 • Jeg er helt vild med chanel
  vægbilledet! Dejligt med lidt inspiration til hjemmet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig godt indlæg, skal helt sikkert have ringlight 🙂
  Du har btw skrevet “faslk” istedet for falsk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Årh, mange tak for rettelsen. Den havde jeg vidst lige overset! TAK ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gi' mig gerne feedback (både ris og ros)