Happy hour = double up!

En ekstra lille gave til ham

Lavet i samarbejde med Intimo

til-ham

Godmorgen piger, har I fået købt alle julegaverne? Jeg må ærligt indrømme, at jeg slet ikke er begyndt at købe gaver endnu, jeg tager det lidt stille og roligt i år. Man skal vel nok nå alt sammen før eller siden. Men hvis I mangler at købe en lille ekstra gave til kæresten, broreren eller hvem det nu måtte være, kommer jeg her med en idé til hvad det kunne være. I har nok allerede gættet det. Nemlig boxershorts. Jeg er ret sikker på at fyre aldrig bliver træt af at modtage boxershorts, ligesom jeg aldrig bliver træt af at modtage bh og trusser i gave. Det er nemlig noget man altid vil få brug for. Og jeg har netop fundet nogle fra mærkerne Hugo Boss, Calvin Klein og CR7, som jo er ret gode mærker, synes jeg selv. Se udvalget her. De har mange flere mærker, som man kan tage et kig på.

Tidligere lavede jeg et indlæg omkring hvad man kan købe til ham i julegave. Jeg tænkte derfor at lave et lille indlæg her, da jeg synes at boxershorts ville være en god ekstra lille ting at købe, hvis man nu stod og manglede en gave til ham.

Nåmen, jeg vil smutte i Magasin nu, og se om jeg kan finde et eller andet lækkert.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

 • Ea

  Jeg er heldigvis færdig med mine julegaver, men det har været noget af en udfordring at finde en gave til min kæreste..
  Men underbukser er en sikker vinder, det kan de jo altid bruge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen på bar bund i forhold til gaver til min kæreste. Vi plejer altid at give hinanden rejser i gave, så jeg ender nok med at give ham en tur til Bornholm, som han så gerne vil opleve. Han er nemlig franskmand, så han har aldrig været på den obligatoriske skoletur dertil. Det kunne nu også være en god idé med et par boxershorts, så han også har en egentlig gave, der skal pakkes op (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Underbukser er altid en vinder! haha <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy hour = double up!