Den nye interiør kollektion fra ASOS "ASOS SUPPLY"

En kølig og lækker sommerdrink (opskrift)

Okay, jeg ved godt at det ikke er sommer endnu, men i dag fik jeg simpelthen lyst til at lave denne berømte Aperol Spritz drink, som den nu hedder. Jeg har smagt den 2 gange, den ene gang på Illum Rooftop sidste sommer, og den anden gang da jeg var i Amsterdam, og nu 3. gang (hvor jeg endda selv har lavet den).
Jeg er rimelig imponeret over mig selv – selv om der kun skal bruges meget få ingredienser – men den blev virkelig god, og så elsker jeg at den er så farverig! Den er perfekt på en sommerdag på terrassen, hvis man har lyst til at hygge sig med en lækker sommerdrink. Drinken er lækker og så tager den ingen tid at lave!

Opskrift & ingredienser:

  • Aperol
  • Prosecco (vin) – jeg brugte dog champagne da vi ikke havde vin. Og det fungerede ganske fint.
  • Danskvand
  • Isterninger
  • Appelsin
  1. Fyld et glas med isterninger
  2. Tilsæt Prosecco (vin) og Aperol – lige meget af hvert
  3. En lille smule danskvand
  4. Rør rundt og pynt med evt. appelsinskiver eller citronskiver

Læs også: Konkyliebæltet alle taler om. Få fat i det her. 

Nemt, ikke? Hvad synes du om drinken? Og hvad er din favorit drink i hele verden (måske er det den jeg laver næste gang)?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nye interiør kollektion fra ASOS "ASOS SUPPLY"