FREDAGS ØNSKER OG RABATKODER!

EN LÆSELIG GAVE OG OM AT VÆRE KRISTEN

bog fra camilla

Hvis I ikke vidste det, så er jeg kristen. Kommer til gudstjenester – mest mosaik – er døbt og konfirmeret, og jeg er faktisk også venner med præsten på facebook. Jeg elsker at have noget at tro på, og det gør mig især glad at tænke på, at der sidder én der oppe et sted, og holder hånden over mig, og beskytter mig. Jeg føler mig SÅ anerkendt og velkommen, blandt de søde mennesker jeg møder i kirken. Alle er så imødekommende og så nice! Det gør mig virkelig meget glad, og giver mig et kæmpe smil på læben.

Forleden fik jeg denne gave af en veninde, hvilket jeg slet ikke havde forventet. SÅ sødt. Bogen hedder “Jesus Is_____”, skrevet af Judah Smith. Og er endda en af New York’s bestsælgende bøger.

Judah Smith forklarer på en tankevækkende måde, om hvem Jesus er, og hvilken betydning han har i vores liv. At Jesus er livet. Jesus er nåde. Jesus er din ven. Jesus er en ny og bedre måde at være menneske på. Den giver dig inspiration til at vil få et bedre forhold til Jesus, og vil give dig en bedre forståelse for hvem han er, og at han er så meget mere end du forestiller dig!

Jeg glæder mig i hvert fald meget til at få den læst færdigt. Jeg er godt nok kun nået til side 3, kapitlet “Jesus er din ven”, (det skal lige siges at jeg har læst forord + introduktionen, som er på et par sider, derfor jeg kun er nået til side 3, haha). Men nu vil jeg sætte mig med en kop varm te, og læse lidt videre i den.

Følg mig på: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: If you did not know, I am a Christian – okay, much. Going to church services, is baptized and confirmed, and I am actually friends with the priest on facebook. I love to have something to believe in. A religion. And that makes me especially happy to think that there is someone up there somewhere, and holding his hand over me, and protects me. I feel SO recognised and welcome, among the nice people I meet in the church. Everyone is so welcoming and positive! It makes me so happy and gives me a huge smile on my lips.

The other day I got a gift from a friend, which I had not expected. So sweet! The book is called “Jesus Is_____” by Judah Smith. And is even one of New York’s best-selling books.

Judah Smith explains in a thoughtful way, about who Jesus is and what impact he has in our lives. That Jesus is life. Jesus is grace. Jesus is your friend. Jesus is a new and better way of being human. It gives you the inspiration to want a better relationship with Jesus, and will give you a better understanding of who he is and that he is so much more than you imagine!

I can’t wait to read the whole book. I’m only at page 3 now, chapter “Jesus Is Your Friend” (I have to say, that I have read the regulation + introduktion, that’s why I’m only at page 3, haha). But now I will go out in the kitchen and make me some tea and read a little further.

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS ØNSKER OG RABATKODER!