MOOD

EN LILLE HYGGELIG MORGEN-FILM I BIOGRAFEN

skaermbillede-2017-04-16-kl-18-53-22I går morges, omkring kl 9:30 skulle vi hente bio billetter, da vi skulle ind og se ‘Far til fire’ klokken 10. Årh, det var svært at komme op af sengen, og så alligevel ikke. Det var sådan et skod-vejr. Det var en rigtig regnvejrs-lørdag. Jeg var lidt bange for, at jeg var blevet “for stor” til far til fire-serien, hvis I forstår. Jeg har altid set alle filmene, lige siden jeg var helt lille. Og har altid været øv over, at skuespillerne bliver ved med at blive skiftet ud. Men jeg vil lige sige, at den var rigtig sjov, og jeg er helt pjattet med Martin Brygmann, han gør det SÅ godt. Forresten var jeg også i biografen i tirsdags. Der så jeg ‘Alle for tre’, og det er seriøst en af de sjoveste film jeg har set. Den kan virkelig anbefales, hvis du lige har lyst til at tage en spontan tur i biffen. Så er det filmen, du helt sikkert skal se, hvis du vil have et godt grin. 2 film på en uge, pyhaaaa. Selvom jeg synes det er hyggeligt at sidde i biografen, tager jeg en pause og ser nogle film herhjemme. Det er altså også smadderhyggeligt.

Nå, men lige nu vil jeg slå benene op, og sætte mig med en god film på Viaplay. Håber I har en skønno søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOOD