Her finder du gratis billeder til din blog

En pæn blomstret kjole

imageedit_4_2514507766Årh jeg fik lige lyst til at vise jer et virkelig godt køb jeg gjorde mig i går, synes jeg selv. Jeg har længe gået og kigget på denne kjole fra Ganni. Det er en af deres nyeste nyheder og den hedder ‘Harley Crepe Mini Dress‘. Jeg ejer ikke andet fra Ganni, selvom jeg helt vildt godt kan lide deres kollektioner, så jeg måtte bare købe denne blomstrede kjole. Samtidig fik jeg lige byttet en ring fra Maanesten da jeg skulle have størrelsen mindre. Så den kommer en af dagene!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her finder du gratis billeder til din blog