TEENAGE AWARDS

EN RIGTIG GOD OG AFSLAPPENDE MORGEN

img_9374
God formiddag, er det vel lige nu. Jeg sidder her og spiser morgenmad, som jeg hurtigt lige har bikset sammen. En skål fyldt med frugter; jordbær, bananer, blåbær og skyr (ligger nede i bunden). + en masse granatæblekerner. Mmm, det er hvad jeg kalder en god start på en noget så grå morgen. Jeg åbnede øjnene, og kiggede ud, og så at det regnede. Jeg havde inderligt håbet det ville blivet et okay vejr i dag. Jeg ved nemlig godt hvad jeg skal lave i dag. Om lidt skal jeg havde taget nogle billeder til Instagram (meget spændende, haha) + jeg skal filme lidt. Derefter skal jeg i bad og gøre mig klar, da jeg skal ud senere og spise sushi med en sød veninde, og i Rødovre Centrum og se Gulddreng! Det glæder jeg mig til. Håber I forhåbentligt får en ligeså fed fredag, hvis ikke federe! (:

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

  • Sikke en lækker morgenmad!
    Det lyder som nogle gode planer du har dig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret stor fan af Gulddreng haha<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som en hyggelig dag og jeg er da lidt misundelig på at du skal se gulddreng! Men god fornøjelse med det hele 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEENAGE AWARDS