Weekend reading

Essences nye forår/sommer nyheder 2018

Sponsoreret // Produkterne er modtaget i gave

I februar måned udkom Essence med deres nye forår/sommer nyheder, og jeg har været så heldig at modtage en del af deres nye produkter. Jeg er ret glad for Essence, og har brugt deres produkter over længere tid. De har nogle ret fine produkter samtidig med, at de er budgetvenlige. Og det kan vi jo godt lide. Essence er gået efter farvestrålende effekter og det er perfekt til at skabe det fantastiske girl power-look. Se med her:

essence-ss18Glow to go illuminating setting spray
En setting spray som holder makeuppen på plads. Egentligt bruger jeg ikke særligt meget Setting spray i hverdagen, da jeg synes min makeup holder fint nok. Men nu skal jeg nok prøve at få brugt denne setting spray, og se om den er god. Den koster 28 kr.

Mermaid eyeshadow
Jeg er blevet helt vild med denne palette. I lang tid har jeg gået og ledt efter en palette med pastelfarver, fordi det simpelthen er så pænt med sådan et pastelmakeup-look. Denne havfrue-palette er både med matte og metalliske farver. Der findes fire forskellige af disse slags paletter, og jeg kunne så godt tænke mig den der hedder ‘& happily ever after‘. Havfrue-paletten jeg har hedder i øvrigt ‘My shell is my castle’. Den koster 34 kr.

Make me brow eyebrow powder
Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke er storforbruger af øjenbryns-produkter, og nok heller aldrig bliver det. Jeg er nok ikke særligt god til at lægge det, for jeg synes aldrig det ser pænt ud til mig. Oftest synes jeg, at man kan se produktet på øjenbrynene, og det er ikke lige det pæneste. Men jeg vil dog gerne give denne et skud. Den koster 21 kr.

essence3D dewy look stick
Det er en stift som giver en “våd” sommerglød og fremhæver kindbenene. Den giver et vådt look, uden at virke klistret. Jeg glæder mig til at prøve den lidt mere af til sommer. Den koster 30 kr.

Holo wow! sparkle stick
Dette er også en stick, dog med holografiske farver i sig. Farven lyserød fremtræder rigtigt meget, og den er faktisk rigtigt pæn når man påfører den på kindbenene, som en highlighter. Dog var min knækket da jeg modtog den, så det var lidt ærgerligt. Den koster 30 kr.

Colour up! Shine on lipstick
Jeg er en sucker for læbeprodukter, og det er det bedste man kan give mig. Denne er i farven ’10 rosey glitz’, som er en smuk brunlig farve, og så har læbestiften en blød konsistens, så den glider på læben. Den koster 20 kr.

Draw the line! Instant colour lipliner
Denne lipliner er nem at påføre på læberne og glider let. Det bedste af det hele er, at der er en indbygget spidser i bunden af liplineren. Så behøver man heldigvis ikke at have en seperat med sig i toilettasken. Den koster 13 kr.

essence-foraars-og-sommer-kollektionLoose glitters
Som navnet også antyder, er det løs glitter som man kan påføre på ansigtet eller kroppen. Man kan få 8 forskellige slags glitterflager, konfetti eller glimmerstøv, og jeg har modtaget den der hedder ‘Star child’, som er en masse løse glitterstjerner. Jeg håber på at blive inviteret til en form for festival hvor jeg kan iføre mig det, haha. Den koster 26 kr.

Glitter primer
Primeren bruges som base til den glitter man gerne vil påføre. Den kan eventuelt blive brugt sammen med ‘loose glitters’, som beskrevet foroven. Den koster 24 kr.

Hydra nail care serum
Negle serummer er ikke noget jeg har brugt før. Men denne hydrerende og fugtgivende negleserum indeholder vand og aloe vera for at sikre sunde negle og neglebånd. Den koster 17 kr.

Moonicure mail stickers
Pæne klistermærker til neglene. Jeg gjorde det meget en årgang, dog ikke så meget mere. Men jeg synes det er mega pænt, og det pynter virkelig ens negle. Motiverne er halvmåner i forskellige størrelser. Og jeg elsker alt med måner, så jeg er ret vilde med de her. De koster 11 kr.

sommer-og-foraars-kollektion-fra-essenceVolume hero mascara
Tro det eller ej, så var jeg lige løbet tør for mascara. Så jeg blev så glad da jeg så at denne var med i pakken. Det er deres nye hero mascara som garanterer god volumen og maksimale vipper. Den store vippebørste, gør at den vil fange hver en vippe. Jeg prøvede den i går, og den er rigtig god og let at påføre. Den koster 26 kr.

You better work! Gym-proof primer
Okay, nok et af mine yndlings produkter. Denne primer indeholder en svedsikker formel, så det er muligt at træne imens man stadig vil se godt ud. Desuden beskytter den også huden med faktor 20. Makeuppen kommer til at holde hele dagen! Den koster 30 kr.

Colour boost vinylicious liquid lipstick
En flydende læbestift som giver en glossy finish. Den føles som smeltet latex på læberne (står der i pressemeddelelsen), så det glæder jeg mig til at prøve. Jeg elsker navnet på den jeg har modtaget. Navnet er ‘Bite me if you can’. Det er en mørkerød farve. Den koster 24 kr.

Tropical hand mousse
Jeg er ret spændt på at prøve denne håndmousse, som skulle være fugtgivende og indeholde aloe vera. Den vil efterlade hænderne og neglene bløde, og så har den bare den mest fantastiske duft af noget eksotisk. Den koster 21 kr.

essence-makeupHvad synes I om deres nyheder?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend reading