Få 20 % rabat på Ideal of sweden med min rabatkode + nye covers (deres fineste nye samarbejde)

Indlægget er lavet i samarbejde med Ideal of Sweden

I dag er der ikke sket det store. Jeg har faktisk bare siddet i stuen og set Friends indtil nu, hvor jeg skriver dette indlæg. Nyder I også det gode snevejr? Tænk, at det skal sne her i slutningen af januar, nu hvor der næsten intet sne var i december. Heldigvis skal jeg ikke uden for døren i dag, hvilket jeg er lykkelig over.

Jeg kan ikke forklare hvor glad jeg har været for Ideal of Sweden, de sidste mange måneder. De laver en masse forskellige iPhone covers, opladere, powerbanks osv. Jeg har 14 covers, 2 mobiltasker og 1 powerbank fra det svenske brand. Deres covers er så lækre og er af den vildeste kvalitet. Nedenfor har jeg lavet en lille collage med nogle af de covers jeg synes er pæne. Jeg har fx Baroque ornament, Wild leopard, Tropical fall og Springtime whimsy. Leopard-coveret er en klassiker (alle har den), Baroque ornament minder lidt om mærket Versace, og palme-coveret og appelsin-coveret er fantastisk til sommer!

Brug min kode: skronborg20 og få 20% rabat på  Ideal of Sweden (fortæl mig gerne i kommentarfeltet hvis du køber et, og hvilket!)

Striped roses // Coral leaves // Baroque ornament // Wild leopard // Magnolia stripes // Tropical fall // Springtime whimsy // Monstera jungle

Derudover har Ideal of Sweden lavet ét til samarbejde med den søde svenske blogger Hannalicious. De har lavet et samarbejde sammen for noget tid siden, men har igen lavet et. Og jeg var helt vild med hendes første kollektion, og er det også med hendes nye kollektion. Samarbejdet kan I se nedenunder, og jeg har modtaget det der hedder ‘Mojito Marble’, som er den flotteste pastel-grønne farve. Jeg kan virkelig også godt lide ‘Diamond daze’ og ‘Rose quartz crystal’.

Og hvis du køber noget så husk at brug min kode skronborg20 som giver dig 20% rabat på hjemmesiden. Har I nogle af deres covers? 

Diamond daze // Mojito Marble // Flamboyant feathers // Golden swirl // Rose quartz crystal

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

 • Julie

  Koden virker ikk🙄🤷🏼‍♀️ du er den 3 blogger der reklamere, hvor koden ikke virker 👎🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Hej Julie ☺️
   Det er fordi at koden er udløbet. Men jeg har lavet en ny kode som er ‘ID20-ZE729’ – den virker så den kan du sagtens bruge! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  De er godt nok flotte alle sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Tak for koden! Jeg har lige bestilt det med appelsinerne og leopardcoveret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just. Inspo