Hannalicious x ideal of sweden

Få produkter til billige penge – spar op til 90%!

Indlægget er skrevet i samarbejde med Klubklub

I dag har jeg lyst til at fortælle jer om et ret sejt koncept hos Klubklub. Klubklub er en hjemmeside, hvor man kan købe; hårpleje, ansigtspleje, kropspleje, parfumer & dufte, kosmetik & makeup og lidt til mændene. Det er en medlemshjemmeside, hvilket vil sige, at det koster 89 kr. om måneden – den første måned er gratis(!), men til gengæld får man også produkterne til MEGET billigere penge – helt op til 90%!

Nu er jeg jo en sucker for alt hvad der er makeup og skønhedsprodukter, derfor har jeg ’tilfældigvis’ været indenunder kategorien “Kosmetik & Makeup” og lure lidt. Og tro mig, når jeg siger, at jeg fandt SÅ gode tilbud. Jeg har lavet en lille og hyggelig collage med bare nogle af de (mange) billige ting de har på deres hjemmeside – links er under collagen!

Elf primer HER, Essie neglelak HER, The Balm øjenskygge palette HER, Eos læbepomade HER, Maxfactor foundation HER

I det lange løb vil det helt sikkert være det værd at være medlem af denne hjemmeside, da man som sagt kan få helt op til 90% rabat – endda på mærkevare! Alle produkterne får man nemlig til forhandlernes indkøbspriser – og det er altså fedt! Jeg har faktisk selv været medlem af en lignende side for nogle år tilbage, og i alt fik jeg sparet flere tusinde kroner.

Hvis du nu har fået lyst (og synes det lyder fedt) så kan du tilmelde dig på Klubklub.dk

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hannalicious x ideal of sweden