Konkylie-bæltet alle taler om. Få fat i det her

Få selvforkælelse med Goodiebox hver måned

Hej damer, her er et indlæg dedikeret til jer. Læs med hvis I intet kendskab har til Goodiebox, men også gerne hvis I har. Goodiebox er et abonnement, hvor du modtager en lækker boks med alverdens skønne produkter; makeup, skincare, hårpleje og dufte.

Sidste år og forrige år modtog jeg selv boksen, og var pisseglad hver gang den ankom til min dør. Jeg elsker konceptet med at man ikke aner hvilke produkter og mærker der er i boksen. Alle damer har brug for lidt selvforkælelse, og især når man kommer hjem fra en hård arbejdsdag, er det bare dejligt at komme hjem til en lækker box.  Det er altså bare månedens højdepunkt! Køb medlemsskabet her. Har I prøvet Goodiebox? 

Den koster 169 kr. om måneden, men man har selvfølgelig mulighed for at afmelde abonnementet når man har lyst, eller ikke lige har råd den kommende måned. Hver box har en værdi på over 550 kr., så det er rimeligt godt givet ud.

Se tidligere bokse her.

 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkylie-bæltet alle taler om. Få fat i det her