Pæn trenchcoat til små 199 kroner

Farverige (og perfekte) striktrøjer til efterår og vinter

I dag har jeg fundet de fineste farverige striktrøjer til efteråret og vinteren. Jeg har næsten lige fundet ud af hvor mange beige, mørkeblå og sorte striktrøjer jeg har i mit skab, og det fik mig til at tænke på, at jeg nok burde få nogle flere farver ind i mit skab, når vi snakker striktrøjer. Jeg kan se ud fra de trøjer jeg har fundet, at der er et stribet-tema kørende. Striber er noget af det mest flatterende, synes jeg. Det er pænt, og der er farver. Og så elsker jeg de lidt store ærmer!

Læs også: Pæn trenchcoat til små 199 kroner

Nu vil jeg snart gøre mig klar, da jeg skal ind og besøge PR-bureauet Polhem sammen med søde Trine, så det skal nok blive hyggeligt. Solen skinner i dag og så kan man ikke andet end at være glad. I må have en fantastisk solskins-tirsdag!

En anden ting jeg forresten har på hjernen, er om jeg skal begynde at lave youtube videoer. Jeg kunne super godt tænke mig at vlogge nogle af mine dage, kunne det være noget?

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 

7/ HER 8/ HER 9/ HER 10/ HER 11/ HER 12/ HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæn trenchcoat til små 199 kroner