KHAKI SUMMER COAT

FASHION SHOW⎪ILLUM

I går var jeg inde og se fashion show, som foregik i Illum. Jeg er vild med at se de nye modetendenser, så derfor var det oplagt for mig endelig at tage til et modeshow. Dét første modeshow jeg har set. Til modeshowet blev der vist et udvalg af Illums forårs/sommer items. Så fint. Jeg faldt i hvert fald pladask for en del af de søde kjoler. Jeg undskylder for den totalt ringe billede-kvalitet, men jeg havde desværre kun iPhone på mig, og lyset var SÅ dårligt derfra hvor jeg sad. Men jeg forsøgte da at tage et par billeder.


ENGLISH: Yesterday I went to see the fashion show, which took place in Illum. I love to see new fashion trends, so it was natural for me to finally go to a fashion show. First fashion show for me. Spring/Summer items were shown. So pretty. I fell in love with some of the dresses. And I apologize for the very bad picture quality, but I unfortunately only brought my phone with me, and the light was SO bad from where I sat. But at least i tried to take some okay photos.

modeshow-i-illum modeshow modeshowww cute-kjole

Efter modeshowet tog min søster, mor og jeg op på Illum Rooftop for at spise aftensmad. Vi spiste på Rossopomodoro. Mega lækker italiensk pizza. Rigtig insta-venligt, hvem kan ikke lide det, hæhæ. Jeg postede i hvert fald mit billede på Instagram (@simone_kronborg), som I kan se nedenfor.


My mum, sister and I were very hungry after the fashion show, so we ended up at Illum Rooftop to eat dinner. We ate at a restaurant called Rossopomodoro. Super delicious Italian pizza. Very insta-friendly, who do not like that, huh? haha. I posted my pic on my insta here: (simone_kronborg)

rossopomodoro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KHAKI SUMMER COAT