Tirsdagsfund

Februarplaner

Nu er vi endelig trådt ind i februar måned, og det har jeg glædet mig lidt til. Egentlig ikke fordi jeg skal noget særligt, men det er jo en kort måned, hvilket betyder, at vi kommer tættere på sommer og varme dage. Og det er noget jeg kraftigt ser frem til. I slutningen af januar fyldte jeg 23 år, og jeg synes bare at årene går så hurtigt. Er jeg den eneste? Såé her kommer mine planer for februar måned…

  • Holde min fødselsdag for familien, da jeg ikke fik gjort det i januar. Ja I know, lidt sent. Men bedre sent end aldrig. Det bliver bare til noget stille og roligt hygge herhjemme. Der har været nogle år hvor jeg ikke har holdt fødselsdag, fordi det ikke rigtigt har sagt mig noget. Men i år fik jeg altså lyst, så nu skulle det være.
  • Tilføje nogle ting til min garderobe, da jeg ikke har shoppet i en del måneder. Disse knitted støvler kunne meget vel være et bud, eller de hvide støvler. SÅÅÅÅ flotte. Føler en form for trang til at købe et par fede støvler til når vejret begynder at blive lidt bedre.
  • Spise en masse fastelavnsboller, og helst dem fra bageren. Det er den eneste rigtige måned at spise fastelavnsboller på, så selvfølgelig skal jeg have mig et par stykker!
  • Forhåbentlig i biografen. Jeg vil helt vildt gerne ind og se ‘A star is born’, da jeg kun har set gode anmeldelser af den, og sangen ‘Shallow’ har jeg hørt på repeat lige siden første gang jeg hørte den. Og så elsker jeg at både Bradley Cooper og Lady Gaga er med i den. Jeg må bare se den!
  • Jeg skal skrive nogle ansøgninger og researche omkring uddannelse, da jeg meget gerne vil starte på noget snart. Så jeg skal lige lidt i tænkeboks.
  • Til event med Vivag. Vi skal høre lidt om intimhygiejne, intim sundhed, tabuer og basically alt det man aldrig får snakket om. Og så selvfølgelig høre om deres produkter (som jeg allerede har en del af på badeværelset).

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsfund