February wish list

1/Nederdel HER 2/ Hårspænde HER 3/ Crop sweat HER 4/ Taske HER 5/ Body HER 6/ Texas støvler HER 7/ Shorts HER

Hej skønne læsere! De sidste to ugers tid har jeg startet min morgen ud med at lave en ret overskuds-agtig morgenmad (hvis jeg selv skal sige det), nemlig pølser, bacon, stegte champignoner, stegte tomater og æg – næsten en full english breakfast. Normalt er jeg ikke den store morgenmads-spiser, men det har faktisk givet mig energi til resten af dagen, synes jeg.

Nåmen i dag har jeg sat mig ned og lavet et lille indlæg med ting som jeg drømmer om her i februar – selvom måneden snart er gået. Solen har jo tittet lidt frem nogle af dagene, og derfor glæder jeg mig mega meget til forår og sommer, hvor det forhåbentlig bliver lidt varmere i vejret. Og desuden går jeg med en lille ide om at lave nogle youtube-videoer, ville det have interesse?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mood board