Sådan opbevarer jeg mine smykker

Feminine statement tees

T-shirts er et must item i enhvers garderobe. Det er et item som jeg selv rigtig gerne vil købe flere af, for at have nogle forskellige. Forskellige farver, mønstre og tryk, da man kan style en tee på mange forskellige måder, og i mange outfits. Derfor er jeg selv på udkig efter nogle fede tee’s, og her har jeg altså linket til mine alleryndlings. Jeg har godt nok nr. 5 i mit skab, og er den ikke fed? Den er fra en butik der hedder ‘Tits’ i Amsterdam. Jeg var så ærgerlig over at jeg ikke fik købt den da jeg var der, men så havde min mor været så sød at bestille den online til mig. Jeg synes den er nice! Nr. 6 kunne jeg også godt tænke mig!

Læs også: 5 skønne lyserøde kjoler

1/Lips print tee 2/ Lee tee 3/ Pink tee 4/ Blooming’ tee 5/ Tits tee 6/ Guns’n’roses tee 7/ Je t’aime tee 8/ White tee 9/ Star wars tee

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan opbevarer jeg mine smykker