CAFEHYGGE PÅ GRANNYS HOUSE + LIDT OM TORVEHALLERNE

FINE ØKOLOGISKE HUDPLEJE PRODUKTER FRA MELLISA

Sponsoreret af Mellisa

mellisa-oekologisk-hudpleje-lysereHej I skønne piger, jeg håber at Jeres mandag er for skøn. Jeg har intet lavet i dag, men er lige nu ved at gøre mig klar, da jeg skal til fødselsdag lige om snart. På det seneste er jeg begyndt at gå mere og mere op i min hud, og prøver diverse hudplejeprodukter. Jeg renser mit ansigt med en scrub hver aften, og iføre mig ansigtsmasker et par gange om ugen. Hvorefter jeg føler min hud bliver rigtig lækker og dejlig blød.

Jeg har netop lige fået disse lækre hudplejeprodukter fra Mellisa sendt ind af min dør. Det er jo så perfekt. Mellisa er et økologisk hudplejeprodukt. Produkterne er bygget op om ekstrakter og olier fra rene naturlige planter.  Alle Mellisa produkter er fri for parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer og er ikke testet på dyr. Rene produkter, med fine blomsterdufte, der forkæler og styrker huden.

melissa-hudplejemellisa-oeko-hudpleje-produkter
Jeg modtog disse 3 lækre produkter:

Mineral serum – En serum med mineraler, som er med til at holde huden sund, og give god energi. Den grønne alge giver fylde, fugt og strammer godt op. Sheasmør renser og gennemfugter. En rigtig god serum som giver en fastere og sundere hud.
Nøgleingredienser: Acai, grøn alge, mandelolie og sheasmør.

Multivitamin creme – Denne creme er flere gange blevet kåret som testvinder blandt antirynkecremer. Zirhafirm virker opstrammende og er med til at gøre ens hud mere ungdommelig. Det gør huden fast og forfiner ansigtets konturer.
Nøgleingredienser: Mango, vitasource/pragtskjolddrage, zirhafirm/maralrod og brytbær

Rensemælk – En dybdevirkende fugtpleje, som renser huden blidt men effektivt samtidig med at hudens barriere styrkes og fugtbalancen optimeres. Kamille og rosmarin er med til at rense, mens wakame opstrammer og giver friskhed til huden. Den er også bare rigtig nem, at fjerne hverdags-makeuppen med.
Nøgleingredienser: Rosmarin, kamille og wakame

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

 • Jeg elsker Mellisa. Så lækre produkter til huden 🙂

  Du skriver, at du renser din hud hver aften med scrub. Det kan godt være hårdt for huden med de slibende korn. Så jeg vil anbefale dig at prøve en eller anden kemisk peeling også. Det er endnu mere lækkert og indeholder ikke de hårde korn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Hej Mia, ja det har du ret i. Grunden til det, er at jeg har SÅ tør hud. Men tak for dit råd, det vil jeg da lige kigge på ☺️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De lyder vildt lækre! 😀 Vil gerne læse et indlæg, hvor du har prøvet det i nogle dage og hvad din erfaring så er :=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser de bare lækre ud! Jeg er vild med at de er økologiske! 🙂 dem må jeg klart skrive på musthave listen – ihvertfald miniralserumen 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, økologi-delen er helt klart også min yndlings ting ved dem. Deres produkter er bare så gode! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAFEHYGGE PÅ GRANNYS HOUSE + LIDT OM TORVEHALLERNE