En ekstra lille gave til ham

Fine og klassiske nytårskjoler

Glædelig jul og god torsdag, piger! Indtil videre har jeg faktisk kun fået købt én julegave, men skal dog ud at købe resten lige om lidt, jeg krydser alle mine fingre for at der ikke er så mange ude at købe gaver her kl. 10, selvom det nok alligevel vil være sådan. Men jeg har valgt ikke at stresse med at købe mine gaver dette år, og det er ret utroligt for jeg føler mig overhovedet ikke stresset på trods af, at der kun er 3 dage til juleaften. På intet tidspunkt har jeg følt mig stresset, og det må meget gerne forblive sådan, tak.

Men nu til det I egentlig kom herind for, nemlig nytårskjoler. Nogle gange vil man bare gerne være fin og klassisk nytårsaften, og derfor har jeg fundet nogle kjoler, som er ret pæne og enkle. Jeg er især vild med nr. 2, den ville jeg godt eje.

Føler I jer stresset mht julegaver?

nytaarskjolerIndeholder affiliatelinks: 1. Rue de Femme kjole HER 2. Mads Nørgaard kjole HER 3. Nümph kjole HER  4. Pieces kjole HER 

Ps. Spar 10% hos Stylepit med koden: AOKDK103SD

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ekstra lille gave til ham