En skøn julekalender med skønhedsprodukter du ikke kan leve uden

Forårets store trend: Leopard print (og gerne masser af det)

1/ her 2/ her 3/ her 4/ her 5/ her 6/ her 7/ her

Jeg er kæmpe fan af denne leopard trend, som ser ud til at vare ved i evigheder. Trenden har eksisteret i utrolig lang tid, og ser ikke ud til at gå af mode lige i øjeblikket. Jeg ser den hver gang jeg er inde i byen. Og det kan jeg ret godt forstå, for det er jo bare den fedeste trend. Jeg har fundet de sødeste leopard heels (nr. 6) og den pæneste lille bh (nr. 2)! Er I også ellevilde med leopard-trenden, eller er i ovre den?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En skøn julekalender med skønhedsprodukter du ikke kan leve uden