4 forårs-musthaves til garderoben

Forkæl dine fødder

Reklame // Indlægget er lavet i samarbejde med Coolstuff

foot-massage I sidste uge modtog jeg en virkelig lækker gave, hvilket også betyder at jeg nu har haft rigeligt tid til at prøve den, så jeg kunne skrive om den her på bloggen. Jeg modtog nemlig denne fodmassage fra Coolstuff. Dem der kender mig ved at jeg elsker at få massage generelt, fordi det bare er så dejligt og behageligt, og det er det heldigvis også med min nye maskine.

Det er skønt at komme hjem efter en lang dag, og sætte en film på og sætte fødderne ned i fodmassagemaskinen. Den kan stilles til forskellige niveauer, efter hvor hårdt og blødt man kan lide det. Noget jeg blev ret overrasket over var, at den har en indbygget anion-funktion, hvilket vil sige, at den neutraliserer ens dårlige fodlugt – hvis man har det of course.

I kan købe den lige her, og I vil ikke fortryde det. Jeg har allerede brugt den HVER dag, og morgenen efter har jeg haft de ømmeste fødder. Spoiler alert: Man bliver for afhængig, og det kan godt blive farligt.

Find mange andre sjove og brugbare produkter fra Zenkuru her. Næste gang kunne jeg godt tænke mig deres massagepude!

fodmassage

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 forårs-musthaves til garderoben