CANAL TOUR + AFTERNOON TEA

FREDAGS ØNSKER OG RABATKODER!

Hej piger, så blev det fredag, en afslappende en af slagsen, for mit vedkommende. Klokken er 17:30, og jeg sidder stadig i min PJ. Men sådan nogle dage, skal der jo også være plads til. I morgen skal jeg ind i biografen og se “Mig før dig”, jeg har hørt at den skulle være fantastisk! Så det glæder jeg mig meget til, har I set den? På søndag tager jeg så op i sommerhus med min familie, og hygger lidt. Det ligger i Rørvig, men vi har været der 100 gange før, da det er nogle vi kender, som vi låner det af. Lige nu sidder jeg og hygge-shopper inden weekenden, og ville derfor lige dele nogle af mine fredags ønsker, og nogle rabatkoder herunder.


ENGLISH: Hi girls, it is friday, and a very relaxing one, for me. It is 5:30 in the evening, and I’m still in my PJ. But these days are okay sometimes. I’m going to the cinema tomorrow to see “Me Before You”, I have heard that it should be really great! Have you seen it? Sunday is my sommerhouse day. I’m going with my family, and will be in the summer house for a week. It is located in Rørvig, but we’ve been there over 100 times before, because we are borrowing it from someone we know. Right now I am in my bed, shopping for some new items, and would share some of my friday wishes with you + some discount codes!

1. Maxi dress HERE2. iPhone case HERE3. Contour powder HERE4. Lauren Ralph Lauren bag HERE

fredags ønsker

Rabatkoder/Discount codes:

Ellos.dk: Koden 345403 giver 30% rabat på den dyreste vare + fri fragt ⎪ 30% off the most expensive item + free shipping
Adidas.dk: Koden CBGC-5B6N-RHZL-BCVXZ giver dig 15% rabat på alle varer ⎪ Gives you 15% off all items
Nelly.com: Brug rabatkoden SALE3FOR2 og få 3 for 2 når du køber NLY Brands i udsalget ⎪ Use the code, and get 3 for 2 when you buy something from NLY Brands in the sales

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CANAL TOUR + AFTERNOON TEA