SUNDE OG ØKOLOGISKE MÄT BARER

FRIVILLIGT ARBEJDE

img_0062Hej allesammen. De sidste par uger har jeg smidt en masse ansøgninger afsted. Ansøgninger til elevplads, arbejde og frivilligt arbejde. Og jeg sender stadig ud. Jeg leder stadig efter en elevplads som eventkoordinator, og arbejde jeg kan have ved siden af, eller indtil jeg får elevplads. Jeg har nemlig heldigvis fået frivilligt arbejde.

Jeg har fået frivilligt arbejde hos Girltalk, hvilket er et community hvor vi frivillige, chatter og rådgiver unge piger, som døjer med nogle svære problemer. Et frirum hvor pigerne, kan udtrykke deres bekymringer, eller søge en form for hjælp i forhold til deres livssituation.

Girltalk.dk

Jeg er den type person, der elsker at lave noget hver eneste dag. Jeg keder mig bare ved tanken om, at sidde hjemme helt alene på sofaen eller hvad det nu måtte være. Det er bare ikke mig. Jeg vil gerne lave noget. Og jeg vil gerne ud. Derfor tænkte jeg, at det kunne være fedt at lave noget frivilligt arbejde og hjælpe andre, de gange jeg alligevel bare ville sidde på min flade og lave ingenting. Og så giver det mig bare en glæde, hvis jeg kan hjælpe og gøre noget for andre. Det gør noget ved mig. Jeg bliver glad af det. Ligeså glad jeg er for, at folk vil hjælpe mig. Ligeså glad bliver jeg når jeg selv hjælper andre. Og især folk som har brug for hjælpen. Alle kan gøre en forskel, hvis det lyster. Dette var bare en lille ting, jeg lige havde lyst til at dele med Jer. Rigtig god søndag derude

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDE OG ØKOLOGISKE MÄT BARER