HVAD ER DET JEG STUDERE?

GALLA KJOLER 1.G

Hej piger, jeg ved at galla er ved at være lige oppe over. Og jeg ved, at det ret tit kan være svært, at finde den perfekte kjole. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et galla inspirations-indlæg for Jer, og håber derfor det vil være brugbart. I dag har jeg fundet nogle 1.g galla kjoler, i morgen kommer et indlæg med 2.g-kjoler, og på søndag, vil der komme et indlæg til 3.g’erne. Det er nogle super fine kjoler, som jeg helt selv får lyst til at bestille hjem til mig selv, haha. Håber I kan bruge det!

HER, HER og HER1-g-galla-inspiration

HER, HER og HERgalla-1-g-kjoler-2

Jeg er selv helt vild med den røde og den blå kjole!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ER DET JEG STUDERE?