GALLA KJOLER 1.G

GALLA KJOLER 2.G

Hej igen piger, nu blev det tid til lidt inspiration til 2.g’ernes kjoler. Jeg ved ikke om det stadig er sådan, men da jeg gik i 2.g, skulle vi piger have kjoler på som gik til knæene. Jeg tror stadig det er reglen, men ret mig hvis jeg tager fejl! I hvert fald kan jeg huske, det var så mega svært at finde nogle PÆNE kjoler, som gik til knæene. Derfor har jeg nu i min søgen efter kjoler, gået efter knæ-lange kjoler. Håber I kan finde lidt inspiration her. I morgen kommer indlægget med 3.g galla kjoler. Ha’ en god dag!

Læs også: Galla kjoler 1.g

HER, HER og HERgalla-kjoler-2-g

HER, HER og HER

galla-kjoler-2-g-no-2

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA KJOLER 1.G