Jeg søger en elevplads som eventkoordinator

Ganni nyheder – mine 4 favoritter

ganny-nyheder-2017Lyserød mini dress // Sort jakke // Blomstret kjole // Hvid t shirt kjole

Det er ingen hemmelighed, at jeg har forelsket mig i Ganni en smule. Og de er netop lige kommet ud med nogle nye nyheder. Og dem har jeg selvfølgelig kigget igennem nogle gange nu, og fundet mine 4 yndlings items. Det er så fint med alt det gule og lyserøde samt alle de mange blomsterprints. Det er jeg fan af. I kan finde deres nye kollektion online HER.

Nåmen, nu vil jeg smutte ud og købe mig nogle nye bukser! God fredag

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg søger en elevplads som eventkoordinator