1 ÅR I DAG + EN RABATKODE TIL LÆKRE URE

GAVER TIL HAM

Hej piger, og godmorgen. I dag har jeg et lidt anderledes indlæg til Jer. Noget som jeg ikke plejer at skrive om på bloggen, nemlig lidt til drenge. Måske til kæresten, din bror, eller bare en rigtig god ven? JBS sælger undertøj, sokker, badekåber, underbukser, t-shirts osv., som I blandt andet ser på collagen nedenfor. Fås hos Intimo. Jeg har fundet lidt forskelligt beklædning til ham, hvilket man altid kan bruge. Måske lyder et par underbukser eller sokker ret kedeligt, men det kan jo være, at det er netop lige dét han mangler. Personligt synes jeg, at det er noget man aldrig kan få nok af. Det lyder måske dumt, men jeg elsker selv at få det i gave, da det er noget man slider rigtig hurtigt op, og derved altid kan bruge. Hvis I har lyst til at gå ind og shoppe lidt kan klikke Jer ind på hjemmesiden lige her: JBS

Lige nu er jeg på vej i skole, og skal have Informationsteknologi hele dagen, lidt kedeligt, men altså sådan er det. Jeg har fri kl. 15.30, og skal senere til lovsangsaften, regner jeg med. Skal I lave noget spændende i dag?

Sokker HER, underbukser HER, t-shirts HER, badekåbe HER

jbs-collage

Indlægget er lavet i samarbejde med JBS og Intimo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 ÅR I DAG + EN RABATKODE TIL LÆKRE URE