En pæn blomstret kjole

Get to know⎪Camilla Sofie

look1

Camilla Sofie – 20 år – Silkeborg – Blogger 

Som person er jeg… Meget smilende, en god lytter og sensitiv. Jeg har nemt ved at sætte mig i andres sted og jeg er typen der let græder til film, hi hi. Jeg bliver nemt forstyrret af for meget larm, for mange mennesker og for mange planer, og derfor har jeg også ret ofte behov for ‘alenetid’, hvor jeg slå benene op og læser en god bog, eller blogger.

På min blog skriver jeg om… Mange ting, men det forholder sig oftest inden for mode, selvudvikling og min hverdag. Derudover elsker jeg at interviewe andre mennesker, bloggere såvel som ikke-bloggere. Én gang om måneden kan man på min blog læse om en iværksætter og dennes historie. Jeg synes selv det er spændende og givende at snakke med forskellige mennesker i forbindelse med min blog, så det er helt klart noget jeg vil fortsætte med.

Jeg startede min blog fordi… At jeg havde en sommerferie, hvor jeg havde for meget tid og for lidt at lave. Derfor startede jeg min blog, allerede som 14-årig, og jeg har siden blogget meget on/off. I dag har jeg blogget mere engageret og seriøst i en to års tid, og det er nok den bedste fritidsinteresse jeg længe har haft 🙂

Tre ord som beskriver min stil… Feminin, basic og praktisk. Jeg kan godt lide at føle mig feminin, men samtidig går jeg meget op i, at det jeg har på, kan bruges på mange måder. De farver jeg føler mig mest tilpas i er lysegrå, hvid, navy og bordeaux.

Min garderobe er fyldt med… T-shirts. Jeg går i t-shirts så længe jeg kan før jeg bliver syg af forkølelse, ha ha!

Jeg er meget inspireret af… Uha, det er meget forskelligt og bredt, hvad der lige inspirerer mig. Generelt bliver jeg meget optaget af mennesker, der lever af det de virkelig brænder for om det så er i IT-branchen, i modelbranchen, i fødevareindustrien eller som skuespiller på et teater. Det synes jeg er virkelig inspirerende, og giver mig lyst til selv at give den en ekstra skalle med min blog.

Mine tre favoritbutikker er… H&M, Bog & Idé og Normal.

Accessories jeg absolut ikke kan undvære… Helt klart mine tasker! Den jeg bruger mest er min Louis Vuitton (speedy 30) som jeg købte brugt for nogle måneder siden. Den er så fantastisk fordi den kan rumme meget og går ikke rigtig af mode (i min optik).

Mine yndlings/can’t live without makeup produkter er… Helt afgjort (vandfast) mascara! Jeg bruger generelt ikke meget makeup, men min mascara vil jeg helst ikke være foruden. Den jeg bruger nu er Maybellines ‘Lash Sensational Waterproof Mascara’.

Mine bedste makeup tips er… Jeg har ikke nogen konkrete makeup-tips, sådan lige på stående fod, men jeg har en generel holdning om ‘less is more’. Jeg synes bedst om det naturlige udseende, og derfor synes jeg heller ikke der skal meget make-up til før man ser brandgodt ud. Det handler om at finde sin ‘factor’ og fremhæve det bedste ved sig selv. Jeg synes fx bedst om mine øjne, bryn og læber, så det er her jeg bruger make-up, når jeg vil gøre noget ekstra ud af mig selv.

Mit næste køb skal være… En håndcreme fra Rituals. Jeg prøvede en af deres håndcremer i Bruuns Galleri ude i Aarhus forleden, og forelskede mig med det samme. Mine hænder blev instantly babybløde og det var de resten af dagen!

img_1341
Følg Camilla Sofie på Instagram HER og læs hendes blog HER.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

  • Hvor er det hyggeligt! Dejligt interview med Camilla Sofie <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et hyggeligt indlæg. Det er altid så rart at lære personen bag skærmen lidt bedre at kende (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker bare indlæg som disse – det er så interessant at læse og får helt selv lyst til at lave en copy cat :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pæn blomstret kjole