Denim on white

Get to know⎪Emilie Ildstein

emilieEmilie Ildstein – 16 år – Vejle – Studerende og blogger 

Som person er jeg… Meget smilende og glad, og bliver genkendt på mit til dels akavede grin (årets grin i 9. klasse – hvad kan jeg sige? Folket har talt, hahah). Jeg er meget åben over for andre og nye, spændende muligheder. Jeg elsker at rejse og trives allerbedst på en strand med en cocktail i hånden blandt mine kære.

På min blog skriver jeg om… Alt hvad der lige falder mig ind – specielt episoder fra min hverdag eller provokerende situationer som sættes til debat. Jeg er rigtig glad for skønhed og fashion, som fylder meget i min hverdag. På bloggen kan I derfor finde reviews af skønhedsprodukter, makeup looks, look books, outfit inspiration samt læse debatter om skønhed.

Jeg startede min blog fordi… Jeg altid har haft en kæmpe passion for at skrive! I folkeskolen var der for mit vedkommende ikke noget bedre end at skrive stile, for på dette punkt var jeg rigtig stærk. Da jeg gik i 9. klasse fik min lærer øjnene op for mit talent og i januar 2016 udkom mit første debatindlæg i Vejle Amts Folkeblad. Fra den dag af fik jeg blod på tanden og dette blev starten på min blog!

Tre ord som beskriver min stil… Feminin, minimalistisk og stilren.

Min garderobe er fyldt med… Højtaljede skinny jeans og bodystockings. Jeg elsker højtaljede jeans da de får mine ben til at syne længere og bodystockings er bare vildt behagelige!

Jeg er meget inspireret af… Andre bloggere og offentlige personer, som går lige så meget op i skønhed og fashion som jeg selv gør.

Mine tre favoritbutikker er… Message, Topshop og Vero moda.

Accessories jeg absolut ikke kan undvære… Er mine ringe! Jeg elsker at have ringe på – gerne mange ad gangen.

Mine yndlings / can’t live without makeup produkter er… Highlighter! Der er ikke noget der fuldfører et makeup look som en smuk highlighter on point!  

Mine bedste makeup tips er… At prøve sig frem! Eksperimentere med forskellige farver, makeupprodukter og se en helt masse youtube videoer.

Mit næste køb skal være… En lækker hånd-/skuldertaske til min samling!

emilie-ildstein
Følg Emilie Ildstein på Instagram HER, og læs hendes blog HER

Fortæl mig gerne om de her “Get to know”-indlæg er noget for Jer. Er det godt, og kan I lide det? For så vil jeg gerne lave flere. Hav en god fredag!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim on white