Blomsterbinding event

Get to know⎪Frk. Mejer

Louise Mejer – 23 år – Slagelse – Blogger

Som person er jeg… Meget følsom. Jeg kan græde til hvad som helst, hvis jeg er i det rette humør. Men jeg synes også, at det gør mig opmærksom på andre og jeg er yderst indlevende. Men der skal heller ingenting til at jeg griner. Jeg forsøger altid at lære noget ud fra de ting, som livet giver en både de gode og de knapt så gode ting. Ellers er jeg virkelig klodset. Jeg prøver at være virkelig elegant, men det lykkedes ikke altid og jeg har lavet flere mere eller mindre pinlige ting.

På min blog skriver jeg om… Min ageren gennem det at være et følemenneske på godt og ondt. Samtidig med at jeg giver plads til mine interesser for mode og skønhed. Jeg er især glad for vintagemode, men det får altid et meget personligt twist. Jeg kan godt lide at gøre ting til mit eget. Det gælder både i min skrivning og i min stil.

Jeg startede min blog fordi… Jeg trængte til et sted, hvor jeg bare kunne være mig selv og skrive. Jeg har altid elsket at skrive og bruge ord til at beskrive de følelser og ting, som foregik indeni. Så det blev lidt mit pusterum midt i alting og så har jeg hele tiden haft et håb om, at jeg kunne række ud til nogle andre, så de måske følte sig mindre alene.

Tre ord som beskriver min stil… Feminin, elegant og klassisk med et twist.

Min garderobe er fyldt med… Kjoler. Ej jeg har mange kjoler. Jeg er bedst til at bære kjoler eller nederdele, da jeg ikke kan overskue tanken om stramme bukser. Jeg ejer dog et par enkelte par, men det er mest af de praktiske årsager. Men ellers er der også en taske eller to, samt sko – gerne med en spids snude og en høj hæl.

Jeg er meget inspireret af… Mange forskellige mennesker, steder og film. Jeg bliver inspireret af, hvad jeg ser. Så har jeg bingewatchet Gossip Girl. Så er jeg helt klart meget inspireret dagene efter af det. Nogle af mine største muser er Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Blair Waldorf og Dita Von Teese. Jeg er helt forelsket i det feminine, det sensuelle sammen med det ærbare og så den klassiske vintagestil. Ej, det er så smukt!

Mine tre favoritbutikker er… H&M, ASOS og Prag Copenhagen. De tre steder er man næsten garanteret at finde et eller andet lækkert. Jeg er meget all over the place, når det kommer til at shoppe ting, det afhænger af humør og jeg er meget kræsen. Så der udvælges med omhu.

Accessories jeg absolut ikke kan undvære… Høje hæle. Jeg ved ikke hvad, jeg skulle gøre uden dem. De giver mig en selvtillid og en følelse af at være hjemme. Jeg kan sagtens have et par på hjemme, mens jeg arbejder på bloggen eller hvis vi bare har et par gæster på besøg. Men altså, jeg elsker bare at dresse op.

Mine yndlings/can’t live without makeup produkter er… En eyeliner til mine cateyes. Jeg kan dog heller ikke undvære en god browpen, mest af alt fordi at jeg har så små og kedelige bryn uden. Synes jeg selv. Men der er mange ting, som jeg helst gerne vil have på. En læbestift eller to har jeg altid i tasken sammen med en mat pudder. Læbestift kan man nemlig sagtens duppe på som blusher og så har jeg tendens til at skinne, så en pudder er et must have.

Mine bedste makeup tips er… At det aldrig er for tidligt at have læbestift på. Jeg hørte en der sagde, at hun mente, at rød læbestift før klokken 12 var et no-go. Der er jeg komplet uenig. Man kan have læbestift på klokken 7 og det er stadig vidunderligt. Desuden kan en rød læbestift redde meget. Er man træt og har tømmermænd, så trækker læberne altså opmærksomheden væk fra poserne under øjnene og ellers giver det bare et pift til dagligdagen. Det er et cool statement at gøre sig.

Mit næste køb skal være… Jeg har lidt en plan om, at når jeg modtager min første rigtige paycheck som fuldtidsblogger, så står der et par Chanel Slingbacks og venter på at komme hjem til min garderobe. Lad os nu se, hvornår det køb bliver. Jeg håber på snart!

Følg Louise aka. Frk. Mejer på Instagram HER, og læs hendes blog HER.

Forresten er Louise blevet nomineret til en Hunkemöller Blogger Award, det er SÅ sejt. Stem på hende under kategorien ‘Lingeri’ HER. Er sikker på hun ville blive glad for det!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomsterbinding event