Lækre efterårsjakker og rabatkoder!

Get to know⎪The Normcore Rebel

thenormcorerebel-blogNikoline Lunøe – 20 år – København – Studerende og blogger

Som person er jeg… Som regel glad og imødekommende, men jeg kan også blive usikker i uvante situationer. Derudover vil jeg også beskrive mig selv som et kreativt og ambitiøst menneske.

På min blog skriver jeg om… Mode og skønhed. Jeg kan bedst lide at lave outfit indlæg, men indimellem kommer der også reviews af skønhedsprodukter og billeder af mine negledesigns. En sjælden gang i mellem kommer der også en DIY, hvis jeg føler mig ekstra kreativ.

Jeg startede min blog fordi… Jeg elsker mode, og vil gerne dele min passion med andre. Jeg syntes også at vi manglede nogle girly blogs her i Danmark, så derfor startede jeg The Normcore Rebel.

Tre ord som beskriver min stil… Feminin, klassisk og “out there”, haha!

Min garderobe er fyldt med… Kjoler og høje hæle! Der er alt for få der går med kjole til hverdag, så jeg håber, at jeg kan være med til at gøre det lidt mere acceptabelt at dresse op i hverdagen.

Jeg er meget inspireret af… Instagram. Jeg elsker explore siden, hvor jeg kan finde nye profiler, som jeg ikke kender i forvejen. Der er simpelthen så mange med god stil på Instagram!

Mine tre favoritbutikker er… Må jeg sige Chanel forretningen, selvom den ikke er åbnet endnu? Jeg ved bare at jeg kommer til at tilbringe al min tid derinde! Ellers er jeg vild med Norr og Zara, her kan alle også være med på budgettet.

Accessories jeg absolut ikke kan undvære… Statement smykker! Jeg er vild med store øreringe og vilde halskæder, de kan altid redde et kedeligt outfit.

Mine yndlings/can’t live without makeup produkter er… Læbestift, concealer og mascara! Mine øjenvipper er helt lyse, og derfor gør mascara en kæmpe forskel. Min yndlings er helt klart L’Oréals Volume Million Lashes.

Mine bedste makeup tips er… Kom ud af din comfort-zone! Jeg tror at mange er bange for røde læber og farverige eyelinere, men det er altså skønt at pynte sig en gang i mellem, og desuden får man så mange komplimenter!

Mit næste køb skal være… En lille, nude Gucci Marmont taske. Jeg har haft den i kikkerten i et par måneder, så nu skal det snart være!

dsc_0175-e1495473683855Følg Nikoline aka. The Nomcore Rebel på Instagram HER, og læs hendes blog HER.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre efterårsjakker og rabatkoder!