Dimission og studenter styles

Giv mig jeres bedste tips / Amsterdam

På mandag rejser jeg til Amsterdam, og jeg glæder mig virkelig meget. Det er længe siden jeg sidst har været ude at rejse – bortset fra et par en-dags-ture til Sverige (men det tæller ikke)! Og det er her I kommer ind i billedet. Jeg har selvfølgelig søgt lidt selv på Google og fundet et par nice steder, som vi helt sikkert skal besøge. Men hvis I har idéer til cute caféer, steder, shopping eller noget helt fjerde, så skriv det gerne i kommentarfeltet. Det må meget gerne være insta-venligt! Jeg har i hvert fald fundet ud af at jeg skal til Primark, og det er nok det jeg glæder mig allermest til! Planen er ikke at tage for meget med i kufferten, så er der nemlig plads til shopping i Amsterdam!

Har I været i Amsterdam før? Og hvad syntes I?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

 • Eeeej jeg skal også snart til Amsterdam! Ærgerligt vi ikke skal af sted samtidig, det kunne have været hyggeligt at løbe ind i dig i Holland! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, ej det kunne have været sindssygt hyggeligt!! Øv øv <3 Men håber I får en god tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Øv øv, det kunne have været super hyggeligt søde! 😩 Men du må få en super skøn tur!😘 Nyd det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dimission og studenter styles