KENDALL JENNER: GET THE LOOK

GODE KLAPBORDE TIL ALTANEN

1. Hvidt altanbord HER2. Rundt klapbord HER3. Firkantet klapbord HER, 4. Sort klapbord HER

altanborde-til-altanen
Godmorgen, og god torsdag derude. I dag har jeg nok et lidt anderledes indlæg til Jer, nemlig lidt til altanen. Så hvis du bor i lejlighed, og har en lille eller en stor altan, er dette måske noget for dig. Altanborde er noget, som enhver altanejer burde eje. Jeg ved fra mig selv af, at det er rigtig dejligt, hvis man lige kan gå ud og sætte sig på sin altan eller endda terrassen. Om ens altan er stor eller lille, gør ingen forskel, da man kan finde altanborde- og stole i alverdens størrelser. Jeg har fundet nogle forskellige klapborde til altanen, som I kan se i collagen foroven. Nogle af bordene hænger man på gelænderet, og andre stiller man. Det gode ved disse klapborde er, at de allesammen kan foldes sammen, så man kan stille dem væk, når de ikke er i brug, hvilket er dejligt, så det ikke står og fylder. Og så er det desuden også bare perfekt her til sommer, når solen titter frem engang i mellem.

Nu vil jeg smutte ind til København, og vindueshoppe lidt. Det er nemlig min nye favorit ting at gøre. Ikke fordi jeg særligt har nogle penge, men jeg gør det alligevel.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Altanbutikken.dk

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENDALL JENNER: GET THE LOOK