PINK FUR SHOES + CLEAR HEEL SHOES

GODE TIPS OG BRUGBARE RÅD TIL EKSAMEN

eksamens-angst

Er du vildt nervøs inden eksamen? – Så har jeg nogle af de bedste tips til dig. Jeg er selv helt vildt nervøs inden en eksamen, hvilket jeg hader. Men det kan man bare ikke komme udenom, da man jo gerne vil gøre det rigtigt godt, og anskaffe sig en god karakter. Jeg har både været til eksamen i går og i dag. Og jeg er lige nervøs hver gang. Men læs med her, hvis du vil have nogle skønne tips:

Lav en plan: Forbered dig godt og grundigt, og lav en god plan over hvad du skal nå de forskellige dage. Jo mere man får øvet sig, jo mere forberedt bliver man. Og mere selvsikker er man også til eksamen. Så øv, øv  og øv dig (og husk nu dén plan).

Dan en gruppe: Og med dét mener jeg, at det er godt at øve sig med sine venner. Så dan jer en lille gruppe, så I kan øve og lave tingene sammen. Det gør jeg selv, inden jeg skal til eksamen. Det er SÅ fedt, at sidde sammen med ens venner, og øve sammen. Man får meget mere ud af det, end at sidde for sig selv. I kan både hjælpe hinanden med de ting I ikke forstår, og samtidig fremlægge overfor hinanden, hvis I har brug for det.

Tænk gode tanker (positivitet): Jeg ved godt, at man bliver rigtig nervøs (især hvis man ikke vil op i faget, der er blevet trukket). Men alligevel er det godt at tænke positive tanker, og at man nok skal klare det fint. Men prøv at forestille Jer, eksamens-situationen, at du går ud af rummet med en god følelse af, at du har gjort det bedste du kunne. Det virker altså.

Slap af: Tag det roligt og slap af, det hele skal nok gå. Så længe du gør dit bedste. Tag ikke sorgerne på forskud, og tag det nu stille og roligt med et smil. Husk at trække vejret dybt, så du ikke hyper dig selv helt vildt meget op. Det er nok mit vigtigste råd til dig som skal til eksamen. Det har jeg i hvert fald lært allermest. At man skal trække vejret dybt, og gøre det hele i sit helt eget tempo. Jeg har det nemlig rigtig meget med selv, at blive alt for nervøs og kludre i ordene. Og snakke alt for hurtigt. Men her de sidste par gange jeg har været til eksamen, har jeg taget en dyb indånding, og virkelig bare gjort tingene i MIT tempo. Og det har virket rigtig godt.

Håber I kunne bruge nogle af tipsene, og så krydser jeg fingre for det går Jer godt!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK FUR SHOES + CLEAR HEEL SHOES