BLOGGER TAG

GOOD VIBES ONLY

15992097_10207587688002303_47296767_o
Jeg er netop lige kommet hjem fra et orienteringsmøde, da min søster er ude at kigge på 10. klasse, og i morgen skal vi så til Nordsjællands Efterskole for at høre lidt nærmere. Og lige nu sidder jeg med den vildeste træthedsfølelse og en enorm hovedpine. Ikke særligt fedt.

Nå, men jeg ville lige hurtigt vise Jer dette klistermærke til min mac, som jeg fik ind af døren i går. Det er super smukt, synes jeg. Man bliver helt glad når man læser det, og kigger på det. “Good vibes only”, købte jeg. Den er super cute, men findes også i mange andre slags, med andre quotes. I kan finde dem lige HER. De der positive quotes man ser alle vegne, er lige mig. Jeg køber snart også nogle quotes til væggen, som jeg kan have hængende, så hvis I har nogle hjemmesider hvor man kan købe dem, må I  meget gerne linke til dem i kommentaren.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: I wanted to show you this new sticker I got for my mac, that came yesterday. It is very beautiful. You just get really happy when you read it and look at it. I bought “Good vibes only”. It’s super cute, but you can also get a lot of other kinds, with other quotes or sayings. You can find them right HERE. These positive quotes you are seeing everywhere, is just me. I love it. I have to buy some for my wall very soon, so if you have some websites where you can buy them, then please link to them in the comment.

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGER TAG