GOOD VIBES ONLY

GOODBYE 2016 AND HELLO 2017 (+ STATUS UPDATE)

2017-yes
Farvel 2016, og goddag 2017! Jeg vil ærligt indrømme, at år 2016 har været et følelsesmæssigt hårdt år for mig. Jeg føler, at der er sket rigtig mange kedelige, og svære ting. Min mor har desværre været syg stort set hele året, siden marts ca. og har derfor været sygemeldt. Hvilket har været rigtig hårdt. Samtidig med det skulle mine forældre desværre skilles, hvilket heller ikke er særligt sjovt. Alt sammen på samme tid, inden for kort tid. Heldigvis har jeg nogle rigtig gode venner og veninder, som er der for mig, når jeg har brug for det. Jeg synes det er rigtig svært at gå med sådanne ting for mig selv, jeg har det bedst hvis jeg snakker med folk omkring det. Selvom det kan være svært nogle gange. Nogle gange presser tårerne bare på, og så kommer det hele ret uventet. Jeg er ret følelsesladet, og elsker at have folk tæt på mig. Så selv hvis man ikke har kunnet se det på mig, har dette år været ekstremt nederen. Men samtidig så har de hårde og triste tider virkelig også bare givet mig håb og tro på at det kan og vil ændres. At de hårde tider, snart vil vende. Don’t get me wrong. År 2016 har samtidig også budt på gode ting. Jeg har brugt en hel del mere tid med min familie, end ellers + jeg har mødt en masse fantastiske og søde mennesker. Jeg har fået SÅ mange nye venner og veninder, at det er helt skørt. Samtidig er jeg også kommet ind i et helt særligt fællesskab, som bare er så dejligt. Så man kan vist godt sige, at 2016 har været en ret svingende rutsjebane for mig.

MEN så trådte vi ind i 2017, og så var det som om ALT vendte. Jeg ved godt at det kun er d. 17 januar, men jeg kan allerede mærke at dette år bliver DET bedste – det kan kun blive bedre end sidste år! Min mor har nemlig fået tilbudt en rigtig pæn lejlighed. Vi var ude at kigge på den, og nu er det vores. En rigtig fin 3-værelses lejlighed på ca. 100 kvm. Og min far har også været ude at kigge på en lejlighed, som han er ret interesseret i. Så vi krydser fingre for det! Heldigvis har vi også fået nogle interesserede købere til vores hus, hvilket også bare er rigtigt dejligt! Og ikke nok med dette, så er jeg også kommet ind på studie. Så d. 23. januar skal jeg til at studere videre, dermed farvel til mit sabbatår. Og med alt dette i januar, kan resten af året jo kun gå ligeså godt, ikke? Jeg tror i hvert fald på det. Jeg tror på, at det kun kan blive bedre og bedre. For os alle sammen. Selvom der er svære tider, så skal alt nok blive godt igen. Det sker for alle. Lige nu er jeg ret glad. Glad for det hele. Livet er godt. Nåmen, her fik I så lige en lille status opdatering herfra. Jeg håber at I alle sammen er kommet godt ind i det nye år, ligesom jeg. Jeg kaster ihvertfald ALT min kærlighed ud til Jer!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOOD VIBES ONLY