Spooky Halloween oppyntning

Guide: Sådan søger du om et verificeringsbadge på Instagram

Okay, hvor cool er det ikke lige? Nu er der chance for, at man kan være ligeså sej som de kendte – nemlig at få det der blå v-tegn, også kaldet et verificeringsbadge. Jeg er ikke klar over hvor længe man egentlig har kunnet søge om det, men det er rimeligt nydt at alle kan søge om at få det. Verificeringsbadget er et bevis på, at man er ‘the real deal’ – at kontoen er ægte og tilhøre den offentlige person, og at profilen ikke er fake.

Læs også: 5 ting du skal gøre efter udgivelsen af dit blogindlæg

Gå ind under ‘Indstillinger’ og så følg billederne nedenfor:

Som I nok har lagt mærke til hvis I har set billedet ovenover, har jeg selv søgt om Instagrams verificeringsbadge – dog tror jeg stadig det er ret svært at få. Ens konto skal være ægte, og tilhøre den ægte person bag. Kontoen skal være offentlig, have en biografi, profilbillede, have mindst ét opslag og man skal være en indflydelsesrig person. Fortæl mig lige om du også vil anmode om verificeringsbadget, og fortæl mig endnu mere om du har fået det! 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spooky Halloween oppyntning