Weekend reading

Gummistøvler og vinterstøvler til den kolde (og regnfulde) tid

Reklame // Indlægget er lavet i samarbejde med Skobox.dk

Bisgaard vinterstøvler

1/ Leopard støvle, 349,95 kr.  2/ Slangeskind støvle, 799 kr. 3/ Rød støvle, 399,95 kr. 4/ Grå støvle, 299,95 kr. 5/ Mørk blå støvle, 499,95 kr. 6/ Army grøn støvle, 349,95 kr.

Nu er vi så småt på vej ind i efteråret, og det kan både ses og mærkes på vejret: forresten er det en af mine yndlings årstider! Personligt kan jeg godt lide at sidde en regnvejrsdag under dynen med en god film, imens stearinlysene er tændt – og man kan høre regnen mod vinduet.

Bisgaard vinterstøvler har et bredt udvalg af vinterstøvler, og gummistøvler. Jeg har samlet nogle af mine favoritter. Mange af dem er enten af 100% uld eller termo støvler, hvilket er perfekt i vinterperioden. Mine 2 favoritter på collagen er nr. 4 og nr. 6 (de grå og de grønne) gummistøvler, da det er dem der også vil gå til det meste slags tøj. De army grønne støvler er jeg ret vild med, da jeg elsker den farve. De røde er også en ret cool farve. Jeg føler selv at gummistøvler altid er det sværeste at finde, da de både skal være praktiske men også gerne må være fede. Men nu kan regnen bare komme an!

Skobox har størrelser til både børn og voksne, og en hulens masse forskellige mærker. Så der vil være en del at vælge imellem, hvis man hellere fortrækker en anden slags sko eller støvle.

Er I klar til efteråret? 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend reading