Min seneste ordre

Hailee Lautenbach x Ideal of Sweden

Reklame // Produkterne er modtaget i gave

skaermbillede-2018-05-22-kl-22-23-58Lige nu er jeg den vildeste fan af iDeal of Sweden’s telefoncovers. Alle mine covers jeg ejer er fra iDeal of Sweden, men de laver virkelig også nogle lækre covers! Og de udkommer hele tiden med nye collectioner. I april måned udkom Hailee Lautenbach collectionen, og dem allesammen var rigtig fine. Jeg stod imellem dette og dette cover. Men valgte til sidst at vælge det med øjnene – som I også ser på billedet! Derover har hun også lavet dette fine cover.

Læs også: Nye telefon covers fra iDeal of Sweden + en lækker rabatkode

Hvis I også er blevet lidt forelsket i de flotte covers, har jeg heldigvis en rabatkode, hvor I kan få 20% rabat. Brug koden KRONBORG, den udløber om 3 dage!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min seneste ordre