Benefit | Complexionista palette

Hallo Oppo | healthy Ice cream

Produkterne er modtaget i gave

imageedit_22_6655198384I går modtog jeg denne lækre kasse med tre forskellige slags is. Alle isbøtterne er fra OPPO og fåes med tre forskellige slags smage; salted karamel, chocolate & hasselnødder og vanilje. I kan købe dem i Netto fra den 20. januar! Hvis man kender mig, så ved man at jeg elsker is, dog er disse is sunde. De er nemlig uden en masse kalorier og sukker, så det er jeg ret excited over!

Obs: Jeg har allerede tyvstartet og smagt chokoladeisen, og mmmm den er god! Glæd jer

imageedit_24_8816559813imageedit_26_9121888134

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benefit | Complexionista palette