Blå leopard printet slå-om kjole

Hannalicious x ideal of sweden

Reklame // Produktet er modtaget i gave

Så kom iDeal of Sweden ud med en ny kollektion i samarbejde med Hannalicious. Da jeg hørte om deres samarbejde blev jeg ret excited, da jeg har fulgt Hanna på de sociale medier i flere år. Hanna(licious) er en svensk influencer og blogger. OG hun er god!

Hun er udkommet med 4 fine covers, og jeg har fået fat i det ene (se billede). Det jeg har hedder ‘Coral Crush‘. Se her hendes 3 andre covers; ‘Dramatic Dazzle‘, ‘Golden Glamour‘ og sidst men ikke mindst ‘Magical Mint‘. Jeg er ret vild med allesammen, men mit andet favorit er nok ‘Magical Mint’ – bare fordi det er en flot farve!

Læs også: Hailee Lautenbach x iDeal of Sweden

Om kollektionen siger Hanna selv, at den er stilet og klassisk med et ekstra lille touch af luksus! Brug min kode ‘Simonek’ og få 20% rabat på deres hjemmeside. Bemærk dog, at koden udløber den 11/6. Så hvis den er udløbet når du ser det her, så sig endelig til, så får jeg lavet en ny kode med det samme, så du kan få 20% rabat! Jeg har efterhånden en del covers fra iDeal of Sweden, og de er SÅ god kvalitet.

Hvilket cover fra Hannalicious’ kollektion kan I bedst lide?  

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå leopard printet slå-om kjole