The Christmas tag - min jul

Happy hour = double up!

Sponsoreret af Shoemania

shoemania-toej1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Piger, jeg bliver simpelthen nødt til at tippe jer om denne virkelig gode deal der er på Shoemania.dk lige nu. Lige nu kører de en deal der hedder ‘double up’. Det vil sige, at hvis du køber 1 vare får du 1 gratis varer med. Køber du 2 varer får du 2 gratis varer med, osv. Altså man får dobbelt op på det antal varer man selv har købt. Det er jo en mega god idé!

Jeg kan selv ret godt lide nr. 1 i collagen, og nr. 2 har jeg selv derfra. Jeg lavede endda et indlæg om den, som I kan se og læse lige HER. Kjolen koster kun 129 kroner, så det er med at slå til nu inden den er udsolgt. Jeg har heldigvis en kode, så I kan få 10% rabat. Koden er: Simone10 og det giver som sagt 10% på ALT.

Denne happy hour gælder til og med d. 17. december! God shopping

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Christmas tag - min jul