Envii suit

Haul (alt jeg købte i Amsterdam)

Godmorgen, sikken en herlig dag det bliver. Som I nok har set ud fra min Amsterdam Guide var jeg et par skønne dage i Amsterdam, og jeg savner det! Jeg mener det virkelig, når jeg siger at jeg nærmest kun tog afsted med 2 bluser, 1 kjole og 1 par bukser – så en ret tom kuffert. Jeg havde jo lagt en plan for at jeg skulle shoppe derhenne – og det fik jeg i den grad også gjort.

Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt for jer at se hvad jeg rent faktisk fik købt med hjem – også for mig selv. Så dette bliver en slags ‘haul’, hvis man kan kalde det det. Som I nok vil lægge mærke til, fik jeg shoppet mest tøj og smykker. Desværre var der en del ting jeg ikke kunne finde på nettet som jeg har købt, så det I ser på collagerne er kun noget af det. Har I været ude at rejse, og i så fald hvor henne?

 

1/ Wander Love bog 2/ F.r.i.e.n.d.s trøje 3/ Tommy Hilfiger trøje

4/ Primark hoops 5/ & other stories sølv øreringe 6/ Primark strømper 7/ Harry Potter nattøj 8/ & other stories guld øreringe

9/ Crop top 10/ Krus 11/ Halskæde 12/ Malibu crop top 13/ Instagram weekly planner 14/ Metallica crop top

 

 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Envii suit