Open air biograf i Kongens Have

Hayu event – Lancering af den nyeste sæson Keeping up with the kardashians

Reklame / Inviteret

I går aftes var jeg blevet inviteret til en dansk form for Kardashian baby-shower. Alting lyserødt, drinks, kage og alt hvad man kunne ønske sig. Hayu lancerer nemlig den 15. sæson af Keeping up with the Kardashians på mandag, og vi var så heldige allerede at se afsnittet i går til eventet. Det eneste jeg kan fortælle jer, er at I godt kan vente en masse drama. Jeg føler virkelig, at denne sæson vil blive SÅ spændende, især fordi første afsnit var så krydret – det bliver ikke kedeligt at følge med! Jeg glæder mig meget til de næste par afsnit. Følger I med hos Kardashian-familien?

Vi startede med at få lækre drinks nede i gården, og tog bagefter ind i lokalet og spillede baby-bingo, samt spiste kage og popcorn. Bagefter så vi KUWTK afsnittet, som udkommer på Hayu på mandag!

Hayu er en streamingtjeneste der har en masse forskellige amerikanske reality-serier. Man finder blandt andet; Shahs of sunset, The real housewives of Beverly Hills, Bad girls club, #Richkids of Beverly Hills, Life of Kylie og mange mange flere. Og jeg er altså en sucker for reality, så jeg kommer til at være klistret til skærmen!

Læs også: NYX Professional Makeup event

OBS: Sorry for de dårlige kvalitets-billeder men billederne er bare lige hurtigt fra min Instagram-story, fik nemlig ikke taget ordentlige billeder. Men det var et så fint og gennemført event, at jeg blev nødt til at lave dette blogindlæg.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Open air biograf i Kongens Have