The perfect winter outfit

Her er hvad du skal opleve i Aarhus på 24 timer⎪Miniguide

Annonce for Visit Aarhus

I weekenden var jeg så heldig at komme en tur til Aarhus og opleve lidt af byen. Det var min først gang i Smilets by, og Visit Aarhus (som inviterede mig) havde lagt et skidegodt program for ting jeg skulle se/opleve. Jeg tog min søde veninde Trine med, og vi hyggede os utroligt meget. Jeg vil derfor dele ud af hvad vi så og hvad jeg kan anbefale videre. Jeg håber snart at jeg kan komme tilbage, og opleve de ting jeg ikke fik oplevet denne gang. Her er de ting vi fik oplevet på (stort set) 24 timer.

Tivoli Friheden
Det er altid noget så hyggeligt (især i juletiden) at tage et smut forbi Tivoli. Vi fik smagt de lækre churros – som altid er et must når man er i Tivoli (ifølge mig), og en lækker kold lemonade. Der var madboder og julemarked, som gjorde at man følte man gik i en lille landsby. Virkelig hyggeligt.

Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

ARoS
ARoS Kunstmuseum er berømt for regnbuen på toppen af bygningen, hvor man kan se ud over hele byen, og det er så smukt. Udover regnbuen (som desuden er fantastisk) oplever man en levende kunstudstilling, hvor man aktiveres. Der er 10 etager, så vælger man trapperne lover jeg at man får motion samtidig.

ARoS, Aros Allé 2, 8000 Aarhus C

Aarhus Central Food Market
Er du sulten efter kager, tapas-lækkerier, smørrebrød eller burger (ligesom mig), så er Aarhus Central Food Market et godt sted. Det fungerer lidt ligesom Tivoli Food hall i København. Jeg snuppede en pulled pork burger fra Hungry Dane og Trine valgte en salat fra en salatbar.

Aarhus Central Food Market, Skt. Knuds Torv 7-9, 8000 Aarhus C

Den gamle by
Her kommer man en tur tilbage i tiden. Helt tilbage til før år 1900. Det virker helt levende og ægte når man går rundt i byen. Man vil nemlig få øje på mennesker der er klædt, arbejder og opfører sig som i gamle dage. Man kan prøve at gå på stylter, prøve luftgyngerne eller keglespil. Den gamle by overraskede mig positivt, og der kan man altså bruge meget tid.

Den gamle by, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

Bruuns Galleri
Aarhus har det perfekte strøg til en hel shoppingtur. Men jeg vil nu også gerne dele ud af min skønne shopping i Bruuns Galleri. Det er stort (100 butikker), og ligger nærmest ovenpå hovedbanen. Mit bedste køb var min dejlige varme teddyjakke fra Monki. Efter vores shopping fik vi en dejlig varm kop kakao to go (med chokolademousse) og det var det bedste, yum!

Bruuns Galleri, M.P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C

Her er (endnu) flere ting som kan opleves i Aarhus – men som vi ikke nåede:

Moesgaard Museum (Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg)
Kähler Spisesalon (M.P. Bruuns Gade 33, 8000 Aarhus C)
Nordisk spisehus (M.P. Bruuns Gade 31, 8000 Aarhus C)
Musikhuset Aarhus (Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C)

Tilføj gerne flere ting i kommentarfeltet! 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect winter outfit