What to do on a rainy day?

Hope & Cappuccino⎪2 nye familiemedlemmer, som både er søde og frække

babesSig hej og mød mine to nye, søde og bare en smule frække familiemedlemmer, som man jo siger. Navnene er Hope (til venstre) og Cappuccino (til højre) – som i den der helt vildt lækre kaffe, ja. Jeg har fået rigtig mange spørgsmål omkring hvilken race det er, så jeg tænkte at jeg også ligeså godt kunne fortælle det her på bloggen. Denne race hedder en ‘hellig birma’, og de er henholdvis 12 og 14 uger gamle. De er simpelthen noget af det kæreste jeg har ejet. De giver så meget kærlighed, og elsker at putte! Men samtidig elsker de også at løbe rundt og fange hinanden. Og hvis man har mig på Snapchat (@simone_kronborg) og min private Instagram (simonekronborg), så ved man hvad jeg mener. Hope er lillamasket, og Cappuccino er brunmasket.

p1010207p1010211p1010198

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to do on a rainy day?