SKOLE Q&A

HUDA BEAUTY LIQUID MATTE LIPSTICKS

huda-beautyhuda-beauty-lipsticks

Min søde veninde var så sød, at købe nogle af disse lækre læbestifter med hjem til mig fra Dubai. Nemlig disse Huda Beauty liquid matte læbestifter, som jeg har hørt så meget godt om. Jeg følger også Huda på snapchat, og er vild med alt hvad hun gør. Farverne jeg har er, “Trendsetter”, Trophy wife” og til sidst “Bombshell”. Og, jeg må sige at jeg er ret imponeret over dem. De er så mega lækre at påføre på læberne, sådan helt cremet. Og de tørre hurtigt, hvilket er endnu et plus. De kan varmt anbefales.

Lige et lille hurtigt tirsdags tip. Jeg vil smutte på arbejde lige om et par minutter, håber I får en god god tirsdag!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: My friend bought me some of these pretty lipsticks from Dubai. Huda Beauty liquid matte lipsticks, which I have head so much good about. That I had to try them. I do also have Huda on snapchat, and loves everything she does. The colours I got is “Trendsetter”, “Trophy wife”, and finally “Bombshell”. I must say, that I am really impressed with them. They are so amazing on the lips. Quite creamy. And they dry very quickly, which is another plus. I would highly recommend these lipsticks.

Hope you are having a wonderful Tuesday.

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKOLE Q&A