Yndlings øreringe fra Maanesten

Huda Beauty | The rose gold eyeshadow palette

Da jeg fandt ud af at Huda Beauty launched denne nye øjenskygge palette vidste jeg at jeg bare måtte have fat i den. Jeg følger Huda Beauty på snapchat og instagram og hun er skøn! Jeg faldt med det samme for farverne, de er så pæne.

Læs også: Huda beauty liquid matte lipsticks

Jeg synes at selve indpakningen virker ret billig, hvilket er super ærgerligt når nu det er sådan en flot palette. Låget er lavet af tyndt gennemsigtigt plastik og der er intet spejl. Et spejl ville være meget brugbart hvis man skulle have paletten med sig, og det kunne jeg godt have brugt.

imageedit_47_6941357355Paletten koster 540 kroner i Sephora og indeholder 18 farver – både matte, metallic og shimmer. Jeg ved, at jeg vil komme til at bruge næsten alle farverne, da de er lige mig. Når man kigger på paletten er der ingen tvivl om, at farverne er sindssygt flotte. Jeg er blevet helt vild med farverne på øverste række.

imageedit_50_7047600243Som du måske også har læst hos andre er metallic farverne ikke så nemme at arbejde med. Farverne ‘Dubai’ og ‘Fling’ havde jeg ikke nogle problemer med at blende ud, men ’24K’ til gengæld var lidt sværere at blende ud ordentligt, så jeg endte med at gøre det med fingeren.

imageedit_52_8505653001Men de matte farver er rigtig fine og gode at arbejde med. De er pigmenterede og holder godt. Mine to yndlings er farverne ‘Shy’ og ‘Coco’, som er en støvet pink og en lys brun-farve. De matte er nok dem jeg vil komme til at bruge mest, tror jeg. Den røde farve som hedder ‘Maneater’ er også bare sindssygt flot!

imageedit_54_8672998234Alt i alt vil jeg sige at jeg synes det er nogle vildt pæne farver. De er lige mig. Dog er jeg lidt skuffet over selve indpakningen på paletten. Den virker nemlig ret billig, og selve metallic farverne kunne også have været bedre. Selvom de er sindssygt flotte når man kigger på dem. De matte farver er SÅ gode og pæne, og jeg ved at jeg vil komme til at bruge denne palette meget – ingen tvivl.

imageedit_56_5958735805

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

 • Ihh hvor er den altså smuk! Men også liiiidt dyr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, det har du ret i. Den er lidt dyrere end normale paletter, men den er SÅ smuk😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Den er virkelig flot – det er nogle virkelig fine farver 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, og de er lige mig. Elsker denne slags farver😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er enig med dig i at den godt kan se lidt billig ud, men det er virkelig en flot palette! Er vild med farverne<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, jeg er også helt vild med farverne!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings øreringe fra Maanesten