TUMBLR THURSDAY

HVAD ER DET JEG STUDERE?

img_9697-1

“Hvad er det som du studerer?”, og “hvad laver du egentlig nu? Har du stadig sabbatår?”, er nogle af de spørgsmål jeg får oftest. Og nej jeg har ikke sabbatår mere, desværre. Det er slut for mit vedkommende. En smule ærgerligt, for det var virkelig en dejlig tid. Men den. 11. januar eller sådan noget, fik jeg en mail om at jeg var optaget på studie. Nemlig som eventkoordinator. Hvilket jeg selvfølgelig blev rigtig glad for, og synes er mega spændende. Så jeg startede d. 23 januar, og har derfor kun gået der meget kort tid indtil videre. Det ligger på noget der hedder Next Kbh, i Taastrup.
Jeg eeeeelsker nemlig at tage til events, planlægge og koordinere. Det er lige mig. Så jeg krydser fingre for at det bliver godt og er godt!

Jeg skal kun gå der 10 uger (pga jeg er student), og skal derefter i praktik i enten 1 eller 2 år. Så lige nu er jeg i fuld gang med at skrive og sende praktikansøgninger ud, som eventkoordinator. Og så er jeg done efter praktik, hæhæ!

Jeg vil meget gerne høre hvad I studere eller har studeret? Det er altid spændende, at høre hvad andre kan lide!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUMBLR THURSDAY